Zobacz pełną wersję : jak odtwarzać napisy z filmem oryginalnym?
Witam
mam kilka polskich filmów na oryginalnych płytach (od empikowych po wydania z gazetą) i próbuję odtworzyć je z angielskimi (lepiej niemieckimi, ale nic nie znalazłam) napisami. Tylko jak? Mam iTune'a, windows media player i quick time.
Pozdrawiam
hectorloshuk
26-05-2010, 20:49
poniewaz takowego spolszczenia nie ma chyba w internecie, zabralem sie samemu za jego stworzenie, opierajac sie nieco na wersji pl do 4.5.
Stworzylem wiec caly plik polish.php i teraz pytanie, jak to mam zainstalowac, zeby strona korzystala z tego pliku, zamiast z english.php?
W panelu administracyjnym Mambo nie widze w ogole takiej opcji, tam sa ustawienia jezykow i nawet edytor, ale wersji jezykowej SAMEGO PANELU ADMINISTRACYJNEGO, a mi chodzi o STRONE... W "global configuration" tez nie wybieram pliku, z ktorego strona ma pobierac jezyk... Gdzie to sie ustawia?
Pozdrawiam i prosze o szybka odpowiedz
hectorloshuk
28-05-2010, 22:52
Ale jest english.php i ja go spolszczylem calego, to nie da sie teraz tego zainstalowac? No bo przeciez jak sie nie da to tak czy siak chyba moge podmieniac moj polish.php z tamtym i zmienic nazwe na english.php, co za problem...