PDA

Zobacz pełną wersję : Foudre - Odnaleźć Alice

SummerSunny
19-11-2010, 18:45
Hej
Mam do was ogromną prośbę. Dotyczy ona pewnego serialu pod tytułem "Odnaleźć Alice", tytuł orginalny to "Foudre".
Sprawa polega na tym, że kiedyś w Polsce wyemitowano pierwszy sezon i na tym poprzestano, mimo iż ma on 4 serie. Mnie ten serial bardzo się spodobał,znalazłam strone, z której można ściągnąć dalsze sezony. problem polega tylko na tym, że jest to serial francuski, a ja nie jestem najleprza z tego języka. I tu właśnie chcialabym was prosić o tłumaczenie. Obojętne jest mi czy na język polski, angielski lub nawet francuski. Z napisami dam sobie jakoś radę :)
Jeśli ktoś podjął by się przetłumaczenia, to chciałabym jeszcze powiedzieć, że potrzebuję napisów od początku drugiego sezonu, jeśli jednak nie mielibyście czasu, to może znacie chociażby jakieś zagraniczne strony, z których można pobrać napisy i moglibyście sprawdzić czy te, które są mi potrzebne się tam znajdują? Będę wdzięczna za każdą pomoc :)
Dołaczam tutaj link z trailerem serialu oraz jego opis :)

http://www.youtube.com/watch?v=Uj5SxcmqFXs - link

Opis: Alex w swoje 18 urodziny poznaje Alice, w której zakochuje się od pierwszego wejrzenia. Następnego dnia spotyka dziwnego człowieka, który ostrzega go, by nie próbował się spotkać z Alice. Wkrótce dziewczyna znika, jej mieszkanie jest puste i nikt ze znajomych nie wie, co się z nią stało. Alex wraz z dwójką swoich przyjaciół, Leo i Evą, postanawia odnaleźć Alice. Poszukiwania prowadzą aż do Nowej Kaledonii. Alex z przyjaciółmi dociera na wyspę. Dorywcze prace pozwalają im przeżyć i zamieszkać w szałasie Kanak wynajętym od miejscowych mieszkańców, znajdującym się tuż obok wodospadu Tao. Podczas poszukiwań bohaterowie stykają się z fascynującą przyrodą Nowej Kaledonii, rdzennymi mieszkańcami wyspy i zapierającymi dech atolami.

Trailer, przedstawia fragmenty drugiego sezonu, niestety zamieściłam tutaj opis sezonu pierwszego, ponieważ nie znalazłam innego.

Z góry bardzo dziękuje za każdy trud włożony w spełnienie mojej prośby :)